Brocap en Jansen Real Estate

EEN ONTWIKKELING VAN: Brocap

Partners in herontwikkeling
Brocap is een onafhankelijke advies-en investeringsvennootschap die focust op de duurzame herontwikkeling van vastgoed met een problematiek.

Brocap is een gedreven team van experts in herontwikkeling van niet-alledaags vastgoed. Dat ze niet de makkelijkste weg kiezen, is een understatement. Ze gaan bewust op zoek naar verlaten locaties met een geschiedenis, naar ongekend terrein zonder enige bestemming. De zogenaamde brownfields.

Uitdagend, zeer zeker.

Complexe materie, absoluut.

Maar wel met een duidelijk doel.

Samen met investeerders willen ze vergeten plekken in Vlaanderen aankopen, aanpakken en doen heropleven, zodat ze er weer veilig kunnen leven, wonen en werken. Ze bundelen hun krachten met partners en professionelen in de bouw- en vastgoedsector, met de garantie op een positief financieel en maatschappelijk rendement.

Dat is wie ze zijn.

Dat is hun missie.

Dat is 100% Brocap.

De naam Brocap staat voor Brownfield Capital Partners. Brocap is de managementvennootschap die zijn activiteiten op brownfields heeft uitgebreid met de creatie van duurzame woon-en werkwijken, de zogenaamde huisnijverheid, en het revitaliseren van geklasseerd erfgoed.

Brocap kan zijn activiteit als herontwikkelaar uitvoeren met behulp van enkele investeringsfondsen: o.a. I4 Real Estate en SU.RE Investments, die als onafhankelijke holding-en investeringsplatformen investeren in vastgoedprojecten. Brocap neemt hiervan het projectmanagement op zich.

De uitdagingen waarmee Brocap geconfronteerd wordt, kunnen van uiteenlopende aard zijn. Ze situeren zich voornamelijk op ruimtelijk, infrastructureel, milieu, financieel en/of juridisch vlak.

logo brocap

INFO EN VERKOOP: Jansen Real Estate

Bij Jansen Real Estate geloven we dat je je leven moet kunnen leiden zoals je zelf wil. Met zoveel mogelijk vrijheden, met zo veel mogelijk persoonlijke groeimogelijkheden, en zoveel mogelijk levensvreugde. Ons vastgoed, waar we wonen, waar we werken, moet daarom met ons mee kunnen evalueren. Het mag geen rem zijn op onze levensloop, maar moet nieuwe kansen bieden. In die sleutelmomenten, als we onze vleugels spreiden, als we kinderen krijgen, een eigen zaak of project opstarten, als we ouder worden, en kleinkinderen krijgen,… dan zijn wij er om te helpen. Maar op jouw ritme…

JRE